Wednesday, August 24, 2011

Selamat Hari Raya (versi terlambat)


Assalamua'laikum and hye!

Walaupun dah dua minggu kita beraya, tapi aku still nak buat ucapan raya gak.

Selamat Hari Raya Aidilfitri.

Maaf Zahir Batin.

Semoga kita semua sentiasa dirahmati, diberkati dan diberi kesejahteraan hidup oleh Allah swt.

Ameen.




Oh, aku takde gambar raya. So, letak la gambar masa bulan puasa. Huhu.
Ni bergambar dengan Hanis masa datang rumah dia utk collect kuih raya.

Aku segan sbnrnya nak bergambar dgn dia, tapi buat-buat tak malu je ajak dia amik gambar sama. Haha. Credit to Aunty Nani yang tolong capture this pix. :)


Ada yang tanya Hanis ni mcm mana orangnya. Well, aku baru sekali jumpa dia, tak blh la nak describe banyak-banyak. For me, she is very nice person, and pemesra orangnya.. :)



Okay, ni kuih raya yang aku beli daripada Aunty Nani. Paling suka makan Classy Pandan (yang kaler hijau tuu) and Crunchy Mocha (sedap! ada rasa kopi pastu rangup-rangup).

Kalau nak rasa kuih raya yang sedap dan famous ni meh lah datang beraya rumahku nun di Johor Bahru (tu pun kalau kuih ni ada lagi laa.. tapi rasanya semua dah selamat dinyahtinjakan, hehe).


Oh ya!! Selain tu aku nak ucapkan selamat menyambut Hari Kemerdekaan Malaysia yang ke 54 dan Selamat Hari Malaysia..!!

2 comments:

Unknown said...

Assalam,

am just drop by ur blog..

sweet orgnyer yaa(jgn termakan puji :))...ada iras2 dgn hanisz tu...klu hz pakai tudung pun akan secumil awak..

~ve a nice day!~

am3thyst said...

Wa'alaikumussalam..
Thanx for visiting my lil blog. :)

tanak makan pujian, tp nak telan je. haha.. joking! :)

Tnkiyu!! tak sama pun mcm hanis. dia sangat gojes. :)