Tuesday, April 19, 2011

Hebatnya vokal si kecil ni..!!

Salam and hye!!


Comel tak budak dalam gambar nii?? ;)


Jom tengok dia nyanyi pulak. Heee.

video
Rasanya dia nyanyi lagi best dari penyanyi asal.. :D



video
Yang ni paling aku sukaaa!! Dengar banyak kali kot. Aku suka lagu ni lepas dengar dia nyanyi, before ni tak pernah dengar pun lagu ni. Hehe.
Dia nyanyi ikut version dia sendiri, tak terikut-ikut penyanyi asal.. Paling suka masa minit 1:07, kiutt je dia buat macam tu. Hehehe.

Ni lah Maddi Jane (nama penuh dia aku tak tau la pulak). Lahir pada 7 Nov 1999.
Baru umur 11 tahun, tapi daripada pendengaran telinga aku yang sihat ni (walaupun kadang2 symptom pekak datang), pada aku vokal dia memang superb, tone suara dia pun sedap je didengar. Rasa macam memang dia dah belajar vocal dari kecil sebab dari cara dia nyanyi, macam pro je, pastu pandai pulak tu nak variasikan suara. Chewahh!!
*Aku ni tak pernah amik music lesson ke ape, walaupunnn~

Suka sangat tengok video-video dia, dah la suara sedap, comel and adorable pulak tu. Tak jemu tengok. Heee. :D

And, Maddi Jane ni pun aku tengok sangat minat menyanyi sebab nampak dia enjoy je masa menyanyi tu. :D

p/s: I wonder why Rebecca Black becomes famous, not this super talented lil kid? Hurmm.

**Photo courtesy of Maddi Jane's Facebook


1 comment:

naz said...

memang hebat...best nye kalo ade vokal mcm dia kann...ape2 pun salam perkenalan..
http://nasilemak-naz.blogspot.com/