Tuesday, March 22, 2011

Garden OU




Salam to all,

Hari tu kami berempat pergi OU, berkobar-kobar mulanya nak gi makan kat Seoul Garden...
Tapi sebab Si Nadia Tahi Lalat tu tak nak, jadi terpaksalah cari tempat makan lain..
Tak tau lah dah berapa kali round kat dalam OU tu, survey tempat makan semua. Tapi takde satu kedai makan pun yang mengancam..
Last-last kitorang main taram je makan kat Garden ni.
Bila masuk kedai ni, memang macam dalam taman deco dia..
Pastu baru tau yang kedai ni ada jual pakaian jugak..

Minum dari dalam jug. Unik. Hee. Yang putih tu air longan, pastu dia ada letak nata de coco and fruit cocktail. Yang kuning tu pulak sama je isi2 dia, tapi air mango la kan..


Ni pulak Iced Latte dan Iced Cappuchino.. Yang latte tu sah-sah la Nida punya kan. Dia memang addicted dengan coffee..


Ni pulak yang aku makan. Grilled Barramundi kalau tak silap namanya.. Nampak mcm ciput je portion dia, tapi kenyang gak la..Ada mashed potato tapi dihempap oleh ikan tu la. Yang tak puas hatinya, sayur dia sikit sangat. Tak puas makan..


Makan ala-ala dalam taman.


Baiti buat-buat comey. Yang baiti makan tu Grilled Chicken dengan sauce ape ntah. Sedaplah gak.. Mashed Potato dia pun kena hempap ngan ayam. Kesian.


Deco-deco yang ada dalam kedai ni dijual gak. Tapi harga memang malatoplah, beratus-ratus. Tapi memang cantik semua! (OMG!! aku nampak gedabak gile dlm gambar nii!!)



Sengaja posing gedik. Muka macam nak mintak penampar pun ada!


Staff kat situ tolong captured gambar ni.


Sangat suka ini gambar!!! Memang dari kecik berangan nak belajar main piano. Suka sangat. Tak dapat belajar, amik gambar konon2 tengah main piano pun jadilah kan.. Asal ada...


Try pose comel. Yucks! Sangatlah tak reti. Nampak huduh. huhu.


Kat luar kedai, dah kenyang dah masa ni..
Burp!


2 comments:

Tuan Auz said...

Wehhh sweet gile!! nak gi jugaklah sana. Makanan dia sume best ek. Ada jual baju dan craft? wah!! sweetie! ni yang ke naek level UR tu ke? atas atap?

am3thyst said...

hehehe.. pigi la auz... ni dekat ngan escalator. aku dr parking, naik escalataor trus smpai.. tp tak ingat wing baru ke lama.. huhu..